Laptop_bureau_HCT-Advies

Over HCT-Advies

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele bewindvoering of inkomensbeheer? HCT-Advies is hét bureau voor bewindvoering en inkomensbeheer in Midden-Nederland. 

HCT-Advies staat voor persoonlijk contact, vertrouwen en korte lijnen. Onze bureau’s zijn gevestigd in Culemborg en Harderwijk, maar wij werken voor tientallen cliënten in de hele Betuwe, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Noordwest Veluwe, ’s-Hertogenbosch en Amersfoort. Kortom, afstand speelt voor ons geen rol.

Sinds 2008 regelen wij de financien voor mensen die dat lastig vinden of dat door dementie of een beperking niet goed kunnen. Wij vinden het belangrijk dat cliënten met rust en vertrouwen hun geldzaken aan ons overdragen, zodat zij daar geen zorgen over hebben.


Waarom moet u bij HCT-Advies zijn?

Financiële hulp betekent voor iedereen iets anders. De een houdt het liefst de regie nog zelf in handen, de ander draagt alle geldzaken in zijn geheel over. Makkelijk is het niet en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom vinden we het belangrijk dat we onze cliënten goed kennen. We hebben regelmatig persoonlijk contact en overleggen de financiële situatie. HCT-Advies houdt van heldere en open communicatie.


Bewindvoering voor mensen met dementie, een beperking en mantelzorgers

Wij hebben ons door opleidingen en trainingen in de loop der jaren gespecialiseerd in financiële hulp aan mensen met dementie, met een beperking en voor mantelzorgers. Dit vraagt vaak speciale aandacht aangezien er familieleden zijn die op de hoogte gehouden willen worden. Of juist niet, waardoor het -bij dementie- erg lastig is om zaken geregeld te krijgen. Overleg is vaak moeilijk en gaat via de begeleiding.


Wat doet HCT-Advies voor u?

Als u hulp nodig hebt bij uw financiën of u begeleidt mensen die hulp nodig hebben bij geldzaken, dan kunt u HCT-Advies inschakelen.

Wij voeren de volgende taken voor u uit:

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u met ons kennismaken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button. Of bel 0345-727900.

Wij hebben per direct ruimte voor nieuwe cliënten.