** ABN wijziging in opnamelimiet(bericht ABN Amro):

Wat is er veranderd?

Als een cliënt via de (Geldmaat) geldautomaat zijn saldo opvraagt ziet de klant altijd het actuele saldo van zijn rekening.

Dit saldo komt overeen met het saldo dat de klant ziet in de ABN AMRO app of via Internet Bankieren.

Dit bedrag is dus het bedrag waarover de klant maximaal kan beschikken.

Het was technisch mogelijk om meer contant geld op te nemen dan het saldo van de rekening. (Maximaal € 9,99)

Dit hebben we aangepast.

Opnames zijn alleen nog toegestaan binnen de limiet van de rekening. De limiet van de rekening is het positieve saldo van de rekening.

Dit geldt voor alle contante opnames. Voor betalingen via de betaalpas en IDEAL verandert er niets.

**Dure tijden? Wij maken het overzichtelijk……

We hebben op het moment te maken met onzekere en rare tijden. Vragen zoals, ‘Kan ik mijn rekeningen straks nog betalen?’ of ‘Heb ik voldoende inkomen om rond te komen met de hoge energieprijzen?’ zijn aan de orde van de dag!

Iedereen in Nederland moet inleveren. De vraag is: hoeveel en red ik het nog financieel?

HCT-Advies kijkt graag met je mee

Zou het niet fijn zijn als er even iemand meekijkt met jouw financiën? Samen met een professional op het gebied van budgettering lopen we alles na. We bekijken of je ergens nog kosten kan besparen, hoe je alle kosten zo laag mogelijk houdt en hoe je alle rekeningen kan betalen.

HCT-Advies biedt een overzichtelijk budgetplan. We bekijken eenmalig jouw financiële situatie en stellen samen met jou een plan op, om grip te houden op de onrustige financiële situatie momenteel. Dat geeft uiteindelijk meer rust.

De kosten

Wij helpen je graag! Tegen een eenmalige vergoeding van €75,00 (inclusief btw), komen wij bij je thuis en nemen we je financiën (inkomsten en uitgaven) onder de loep. In sommige gevallen geven we advies over hoe te besparen. We maken een overzichtelijk budgetplan zodat je direct kan zien of er een ‘knelpunt’ is en wat er eventueel aan gedaan kan worden. Vaak is het ook fijn om simpelweg visueel te krijgen dat het wel goed komt.

Voor de volledigheid:

–              Eenmalig bezoek of videobelafspraak

–              Financiën doornemen

–              Budgetplan opstellen

Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid, dan kunt u ons bereiken op 06-16003855 of via jan@hct-advies.nl